20-åring levererade mat till fel adress, vilket ledde till en enorm förmögenhet

Det här är Bogdan Popov.

Bogdan är en internationell student som flyttade till Sverige från Ryssland förra året. Bogdan är intresserad av bilar. Hans favoriter är Ferrari F12 TDF, Lamborghini Aventador och Porsche 911. Efter att han såg filmen “Fast and Furious” så blev Nissan GT-R hans drömbil.

Så när han anlände till Sverige, bestämde han sig för att göra allt i sin makt för att få åtminstone en av dem, eftersom att det generellt sätt är enklare att uppnå i Sverige jämfört med Ryssland.

Inom en vecka så hade Bogdan lyckats få ett deltidsjobb på skolans café, hos den lokala matbutiken under hans lägenhet och han köpte till och med en gammal Saab från 2003 för att tjäna mer pengar genom utkörning.

Bogdan jobbade på alla tre jobb samtidigt under en 3 månaders lång period – han vaknade klockan 8 varje morgon för att gå på lektioner och jobbade med utkörning till klockan två på natten. Tyvärr så började de 18-timmar långa dagarna stressa ut honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *